Bøler og Nøklevann Musikkorps
 • Hjem    • Foreldre    • Takk for støtte    • Kalender og øvingstid    • Loppemarked    • Om korpset    • Kontakt oss    

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 627 516

 

 


Vårkonsert 2015
 
 
 
 
 
 
 

Vårens store begivenhet for korpset var konserten Fra Bøler til West End, som gikk av stabelen lørdag 11. april i det flotte konsertlokalet i Kolben kulturhus på Kolbotn.

Korpset har jobbet lenge med dette stoffet, og det var spent stemning i salen da lyset ble dempet og dagens konferansier Andreas Preus Efskin ønsket velkommen.

I første avdeling møtte vi alle korpsets medlemmer. Hovedkorpset spilte kjente og kjære stykker som "Oregon" og "Celtic Gathering", og de presenterte to dyktige solister. Sofie på klarinett spilte "Capricious Aloysius" og Emil fremførte "Serenade for a Picket Fence" på xylofon. Imponerende innsats av dem begge!

Aspirantkorpset hadde sin aller første konsert med nåværende besetning, og det er klart de var kjempespente! De fremførte to kjente stykker: "Sang til gleden" av Beethoven og  Bøler og Nøklevann-klassikeren "Let's go band". Det låt virkelig bra! Hurra for god rekruttering!

Siste post i første avdeling var et stort og velklingende juniorkorps, som fremførte "Sugar Creek Saga", "Peggy Sue" og helt til slutt "Raiders March" fra Indiana Jones-filmene.

Hele andre avdeling var viet musikalen "Phantom of the Opera" av Andrew Lloyd Webber. Korpset hadde hentet inn to dyktige solister - operasangerne Siri Kval Ødegård og Magnus Dorholt Kjeldal, som fremførte seks kjente sanger fra den populære musikalen.
 
Korpset viste seg som dyktige akkompagnatører. Det er en kunst det også. Jubelen ville nesten ingen ende ta, og heldigvis hadde korpset et ekstranummer på lur. Hovedkorps og juniorkorps fremførte "Let it go" fra filmen "Frozen".

Takk for en fin konsert! Vi gleder oss til neste gang!

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Bøler og Nøklevann Musikkorps, Postboks 7, Bøler, 0620 Oslo orgnr 875.504.452