Bøler og Nøklevann Musikkorps
 • Hjem    • Foreldre    • Takk for støtte    • Kalender og øvingstid    • Loppemarked    • Om korpset    • Kontakt oss    

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 627 543

 

 


Distriktskonkurranse for skolekorps 2014
 
 
 
 
 
 
 

Etter mange ukers iherdig øving, både på Dombås og hjemme i Oslo, var det konkurransetid for junior- og hovedkorps søndag 16. mars i Asker kulturhus.

Nytt av året var at det som tidligere for vårt vedkommende var et Oslomesterskap, nå var utvidet til å omfatte hele region øst. Så denne gangen kom det korps fra fylkene rundt Oslo også. 

Juniorene var først ut. Klokka 12.30 var det deres tur i klassen for junior- og aspirantkorps, en klasse som hadde kjempemange påmeldte i år. De spilte sine to stykker "Taco Time" og "New Orleans jazz" på en måte som begeistret dommerne. De ble tildelt den gjeve "Lytte på hverandre-prisen", og fikk særlig ros for at de spilte så fint staccato, melodistemmene kom godt fram og at slagverket holdt rytmen stødig! Så dette gikk jo helt strålende! Gratulerer til juniorene og Marit!

Klokka 15.10 fikk hovedkorpset æren av å starte konkurransen for 1. divisjon skolekorps. I denne klassen stilte fem korps opp, og nivået var som forventet høyt. Våre musikanter spilte opp mot sitt aller beste. Det låt helt strålende, og det lyste spilleglede av hele gjengen. Stor jubel fra foreldre og andre fans i salen.
Dommerne skriver om fremføringen til hovedkorpset at den er preget av mye energi, spilleglede og god musisering. Vi får skryt for å klare store kontraster både i styrkegrader, karakter og i tempo. De oppfordrer oss til å jobbe videre med lange linjer i musikken, intonasjon og at artikulasjonen kan bli mer variert.
 

Opptak av konserten finner du her

 

 

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Bøler og Nøklevann Musikkorps, Postboks 7, Bøler, 0620 Oslo orgnr 875.504.452