Bøler og Nøklevann Musikkorps
 • Hjem    • Foreldre    • Takk for støtte    • Kalender og øvingstid    • Loppemarked    • Om korpset    • Kontakt oss    

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 627 563

 

 


Korpset vårt i spissen for hverdagskulturen
 
 
 
 
 
 
 

Det er tydelig at Bøler og Nøklevann musikkorps har gjort inntrykk på kulturminister Hadia Tajik! Et drøyt halvår etter at hun var begeistret gjest på vår julekonsert i Bøler kirke, ble våre dyktige musikanter invitert til å danne den musikalske rammen da Regjeringen la frem del 3 av Kulturløftet søndag 11. august.

Arrangementet foregikk utenfor operaen i fint sommervær. Korpset fikk æren av å åpne ballet. Mens de spilte kom statsminister Jens Stoltenberg, kulturminister Hadia Tajik, SV-leder Audun Lysbakken og Sp-leder Liv Signe Navarsete på pen rekke inn på plassen og stilte seg opp foran korpset. Det var tydelig at de likte det de fikk se og høre. De tok seg god tid til å snakke med musikantene før de gikk videre i programmet. De ville gjerne høre om hvordan det er å spille i korps, om musikantene øver mye og hvordan det står til med rekrutteringen. Statsministeren kunne røpe at han selv aldri har spilt i korps, men at han har en karriere bak seg som korpspappa og har temmelig god greie på loppemarked.

Litt snakk om økonomi ble det naturlig nok også. Stoltenberg forhørte seg om hvilke inntektskilder korpset har, og kulturministeren understreket i sin tale at Regjeringen er opptatt av hverdagskulturen, den kulturelle grunnmuren, som korpsbevegelsen er en viktig del av.

Som seg hør og bør ved en slik anledning var pressen tilstede i rikelig monn, og korpset var godt fremme i nyhetsbildet utover søndagskvelden, både på nrk og TV2.

Det var flott at såpass mange av musikantene våre var hjemme og kunne stille på kort varsel. Her fikk vi nok en gang virkelig gjort god reklame for korpsbevegelsen generelt og korpset vårt spesielt!

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Bøler og Nøklevann Musikkorps, Postboks 7, Bøler, 0620 Oslo orgnr 875.504.452