Bøler og Nøklevann Musikkorps
 • Hjem    • Foreldre    • Takk for støtte    • Kalender og øvingstid    • Loppemarked    • Om korpset    • Kontakt oss    

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 627 470

 

 Oslomesterskapet 2013

Over 40 korps, fra aspiranter og juniorer og opp til voksenkorps, møttes i dag til Oslomesterskapet i Asker kulturhus. Musikantene våre stilte i år i 1. divisjon skolekorps. Etter å ha vunnet 2. divisjon i fjor, var det fint med nye utfordringer.

Det var fire korps som stilte i denne klassen, og vårt korps var først ut. De spilte for fullsatt sal, og det låt helt strålende. Det virket som absolutt alt gikk som det skulle. Veldig bra gjennomført!

Korpset fikk 85 poeng og mange fine og konstruktive kommentarer fra dommerne. Vinner av 1. divisjon ble Gjallarhorn med 93 poeng. Vi gratulerer dem!

Her er dommernes kommentarer:

Per Flemstrøm:
Dere er et stort og flott besatt korps som klinger flott. I Adagietto musiserer dere flott og det klinger homogent og dere spiller med en ok intonasjon. Det jeg mangler er en større dynamikk. Større forskjell mellom piano og forte. Det bør dere få til siden dere er såpass mange. I Prelude er det også mye fint. Fin start med fin rytme og artikulasjon.

I piano avsnitt må dere passe på intonasjon og klang. Legatoer kan bli bedre, da blir både klang og intonasjon bedre. I blant blir lydbildet litt tjukt. Jobb med artikulasjon og større dynamiske forskjeller mellom melodi– og komp-stemmer. Flotte soloprestasjoner!! Som sagt, dere har stort potensiale for å utvikle dere. Jobb hardt med klang, intonasjon og artikulasjon. Og bruk størrelsen på korpset til å bli et ”klang-organ”. Lykke til!!

Jan Fredrik Christiansen:
Korpset klinger i alt ganske godt og det er jevnt besatt med fine musikere. Repertoaret var kanskje litt likt hele tiden, men ingen store problemer med vanskelighetsgrad.

Det som kan bli bedre er to saker: intonasjon og presisjon. Intonasjonen var litt ”på kanten” så det må dere jobbe mer med. Presisjonen kan også bli bedre. Dere må høre mer på hverandre, særlig på basslinjen, og ikke spille som om dere er alene. Viktig er det også å se, og følge, dirigenten. Det hjelper mye på presisjonen i korpset. Jeg syns også at det ble litt for like styrkegrader hele tiden. Dere spilte aldri ordentlig svakt eller riktig sterkt.
 

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Bøler og Nøklevann Musikkorps, Postboks 7, Bøler, 0620 Oslo orgnr 875.504.452