Bøler og Nøklevann Musikkorps
 • Hjem    • Foreldre    • Takk for støtte    • Kalender og øvingstid    • Loppemarked    • Om korpset    • Kontakt oss    

 

 

   Foreldre

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 627 508

 

 


Jubileumskonserten - en kjempesuksess!
Ordfører Fabian Stang og leder Johanne Steigedal kastet glans over konserten.
 
Ordfører Fabian Stang og leder Johanne Steigedal kastet glans over konserten.
 
Hovedkorpset på scenen.
 
Hovedkorpset på scenen.
 
Stor pengegave fra Lions!
 
Stor pengegave fra Lions!Fellesskapshuset på Abildsø var stappfullt av foreldre, søsken, besteforeldre, venner, naboer, slektninger og spesielt inviterte hedersgjester da leder Johanne ønsket velkommen til denne begivenheten som vi hadde gledet oss til i lang tid.


Hovedkorpset åpnet konserten med to flotte musikkstykker av James Swearingen. Et av mange høydepunkter i første avdeling var da vår dyktige hornist Karoline var solist i Romanza av Mozart.

Aspirantene våre, som bare har spilt siden i høst, imponerte stort med sine to numre, Mozart Star Song og den tradisjonsrike Let’s go Band. Sammen med sin dirigent Marit sjarmerte de oss med ekte spilleglede, og overbeviste om at korpsets fremtid er i gode hender.

Som siste innslag før pausen fikk vi høre juniorene våre. I løpet av vinteren har det vært et generasjonsskifte i juniorkorpset, og mange av de eldste har gått over til hovedkorpset. Men det kunne man ikke merke. Juniorene gjennomførte sitt program på en strålende måte. Sigurd og Ingrid var dyktige solister på kornett i Brothers Two.

Det var mange som ville gratulere korpset med jubileet. Blant dem var Oslos ordfører Fabian Stang, som hadde takket ja til invitasjonen. I sin tale la han vekt på den betydningen korpsbevegelsen har for byen vår og for det enkelte barn som blir en del av den. Han var spesielt opptatt av at korpsbevegelsen skal jobbe for å få med seg også dem som ikke har alle sine røtter i Norge.

Rektorene på de to skolene våre var også tilstede med rosende ord, blomster og pengegaver, likeså den lokale Lions-klubben og Norges Musikkorps Forbund.

Etter pause var det duket for en skikkelig overraskelse for Dag (Foffo), som har vært hovedkorpsets dirigent i 30 år. Det var trommet sammen et jubileumskorps bestående av 55 tidligere medlemmer. I hemmelighet hadde de øvd inn et kjent, gammelt nummer, Oregon, som de fremførte helt strøkent. De ble stødig ledet av av Foffo selv, selvfølgelig. Alle kunne både se og høre at veteranene hadde det kjempegøy på scenen. De hadde med seg gaver, gode ord og festinvitasjon til sin tidligere dirigent.

Det var hovedkorpset som hadde æren av å avslutte konserten. Klarinettklassikeren Capricious Aloysius ble flott fremført av Ulf. Hovedkorpset, med lavere gjennomsnittsalder enn på lang tid, imponerte stort. Det var et krevende program de hadde øvd inn, og det låt fantastisk.

Tusen takk til alle musikanter, instruktører og ikke minst dirigentene Dag, Marit og Karoline for en strålende konsert!

Last ned bilder fra konserten her


    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Bøler og Nøklevann Musikkorps, Postboks 7, Bøler, 0620 Oslo orgnr 875.504.452