Bøler og Nøklevann Musikkorps
 • Hjem    • Foreldre    • Loppemarked    • Takk for støtte    • Kalender og øvingstid    • Om korpset    • Kontakt oss    

 

 

   Foreldre
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Nye aspiranter
 

Korpset tar inn nye aspiranter fra 3. klasse og oppover.
 

 

Har du lyst til å begynne i korpset? Lurer du på hvordan det er å spille et instrument? Har du lyst til å høre litt om hvordan vi har det i Bøler og Nøklevann Musikkorps og kanskje få se på de forskjellige instrumentene vi har?

Da kan du møte opp i aulaen på Bøler skole onsdager kl. 18.00. Der vil du kunne snakke med en av dirigentene våre og møte barn som allerede går i korpset. 

Oppstart for nye musikanter 
De første ukene i korpset er det vanlige spilletimer for de nye musikantene. Etter noen uker blir nye aspiranter tatt inn i samspill øvelser med vårt aspirantkorps. Juniorkorpset er for dem som har spilt mellom 1 og 3 år. I hovedkorpset har vi vanligvis medlemmer fra 6. trinn og til ut videregående. 

Samspill tider for korpset

Instrumenter 

Korpset låner ut instrumenter og alle får spilletimer hos en dyktig lærer hver uke.

Samspill får du være med i etter noen uker.  Vi har et svært godt opplæringstilbud som gir alle barn mulighet for å lykkes. Vi har mange medlemmer, men  har plass til flere! 


Snakk gjerne med andre foreldre til barn i vårt korps, så får dere vite mer om hvordan det er å ha barna med i skolekorpset.

 

Bøler og Nøklevann musikkorps er et fritidstilbud til barn og ungdom mellom 8 og 19 år tilhørende Bøler og Nøklevann skoler. Vi består av ca 80 musikanter fordelt på aspirantkorps, juniorkorps og hovedkorps!

Vi spiller konserter, marsjerer og reiser på turer sammen. Hos oss er lån av instrument, uniform og undervisning inkludert i medlemsavgiften. Du kan spille fløyte, obo, fagott, klarinett, saksofon, kornett, valthorn, trombone, baryton, tuba eller slagverk hos oss!

Undervisningen for nybegynnere foregår onsdager etter skoletid, ettermiddag eller kveld.

Vi har konserter, reiser på turer og har mange hyggelige aktiviteter for alle aldergruppene i korpset.

Høres dette spennende ut?

Ta kontakt med Marit Jacobsen  

   
 

 

 

Bøler og Nøklevann Musikkorps, Postboks 7, Bøler, 0620 Oslo orgnr 875.504.452