Bøler og Nøklevann Musikkorps
 • Hjem    • Foreldre    • Loppemarked    • Takk for støtte    • Kalender og øvingstid    • Om korpset    • Kontakt oss    

 

 

   Om korpset

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Jubileum korpset 50 år

Bøler og Nøklevann Musikkorps

Bøler og Nøklevann musikkorps er et skolekorps for barn og ungdom i alderen 8 – 19 år.

Vi rekrutterer fra Bøler og Nøklevann skoler og tar i hovedsak opp nye medlemmer fra 3. og 4. klasse. Vi har også medlemmer som begynte å spille når de var eldre. Våren 2019 har vi 80 medlemmer fordelt på hovedkorps, juniorkorps og aspirantkorps.

Korpset har janitsjarbesetning dvs. både treblåseistrumenter (fløyte, klarinett, saxofon) og messing (kornett/trompet, horn, baryton, trombone og tuba). Vi har også et stort spekter av slagverkinstrumenter og legger vekt på at de som spiller slagverk får undervisning på ulike trommer, pauker, trommesett og melodisk slagverk (klokkespill/xylofon).

Alle som begynner i korpset får instrumentalopplæring av en dyktig lærer på sitt instrument hver uke. I tillegg har vi samspill for alle musikanter på tre forskjellige trinn, etter alder og nivå; aspirantkorps, juniorkorps og hovedkorps. Vi bruker mye tid på å utvikle barnas musikalitet og selvtillit ved å sette sammen små grupper der alle har en viktig rolle og må stole på seg selv når de skal framføre musikken.

Korpset har hvert år flere konserter, og deltar på andres arrangementer. Vi har årlig en kirkekonsert der musikantene får være solister med orgel. Vi arrangerer konserter både i lokalmiljøet og i større konsertlokaler som Universitetets aula. Vi har et variert repertoar, både klassisk musikk, nyskrevet musikk for korps og populærmusikk.

Musikantene er aktivt med på å plukke ut repertoaret og får etter hvert god kunnskap om musikk og en kritisk musikksmak.

I korpset er det plass til alle som har lyst til å lære å spille og å spille sammen med andre. Vi har ingen ”siling”, ingen reservebenk, men musikken og medmusikantene krever at du stiller opp og yter ditt beste!
 

Årsmøtet er korpsets høyeste organ. Årsmøtet avholdes i mars hvert år. 
Alle medlemmer har stemmerett, les mer i vedtektene våre. 

Korpet er medlem i Norges Musikkorps forening - NMF, lokalag Region Øst. 
Korpset stillte med stemmeberettig delegat på Regionting Øst 2019. 
 

 

Les om Foreldregruppens innsats for korpset

 

Korpsets historikk

 
 

 

 

Bøler og Nøklevann Musikkorps, Postboks 7, Bøler, 0620 Oslo orgnr 875.504.452